05 September 2013

The Lappy

Assalamualaikum

I sebenarnya tengah di dalam dilema. tengah didalam pencarian.mencari sesuatu yang boleh menjadi teman setia dan berjasa.ada terdapat banyak sangat brand kat pasaran so I tak tau nak pilih yang mana satu.I nie tak suka membeli sesuatu benda yang I tak tahu tahap kebolehannya.I selalu cakap,I want value for my money, kalu tak diperlukan buat apa nak mambazir ok...membazir tu amalan syaitan.hehe...

yang sebenar-benarnya tengah benggang dengan orang yang buat kerja tak betul/ tak sempurna sehingga menyebabkan my old lappy tidak boleh berkhidmat seperti biasa.I dah berputus harapan dah.hancur berderai seperti kaca jatuh ke lantai marble...apa kes??

tulun la I nie? ada suggestion tak? untuk I yang acctually takde idea utk benda2 macam nie....

tanya kat sales promoter? bukan taknak tanya....TAPI biasalah dah nama promoter mmg la dia akan promote gila gila barangan jualan dia tapi berbaloi ke untuk kegunaan very important person yang berjaya macam I nie( puji diri sikit...kata-kata yang baik kan satu daripada doa,ameennn...)

tanya my BF? mmg ada bertanya tapi dia kata tak tau sangat ...katanya janji bole email,surf internat kira ok latu....cishhhh mana boleh macam tu kan.I want value, bukan setakat janji bole pakai.keh keh keh...saje je.

tanya my future generation...lagi tak bole,diaorang cakap janji bole tgk upin,boboboy & cerita cartoon. fulawehhh...

oh my gucci...cam ner nie wei...fening deh.

Korang kalu ada suggestion tu bagitau la ke...untuk pedoman I nie ye??? mengharap sangat.....

wish my dream come true...hehehe...

(mode:still hoping my lappy recover,so takyah fening2.)


Assalamualaikum

Hopping for help.


No comments :

Post a Comment

Followers

Designed By Blogger Templates