16 August 2013

Sarapan Pagi (2)

Assalamualaikum once again....

Hehe entry nie saje je nak share dengan kalian semua....sarapan I pagi tadi tu,

korang dah sarapan ke....kalu belum g la sarapan,ala air kopi ke, milo ke atau apa2 la dgn biskut kering pun bole jerk.....

Tak semestinya sarapan kena gempak bagai...

by the way tadaaaa....

My laksam



ini sebelum I bubuh kuah

ini super coffee yg belum di bancuh....nak tau tak, I peminat TeGar kopi....hehe


ini yang I dah mandikan dengan kuah....sedia untuk di makan










Amacam terpikat tak korang....korang g la beli sendiri, yang nie I dah habiskan....kalu korang reti buat share resepi nyer dgn I kat blog nie ok....jangan lupa


assalamualaikum

enjoy reading


No comments :

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Designed By Blogger Templates