17 August 2013

Kenapa....

Assalamualaikum 

Good morning..............

hari nie I nak share lagi pasal my breakfast today....

korang ambil apa pagi tadi?

hari nie I sarapan tapau je dari kedai...tak banyak choice yang ada.

so I terpilih yang macam dalam gambar tu...
A mixture of fried rice,fried mee and telur asin..

dalam ketiga-tiga nie, my favorite is telur asin....hehe,tapi yang kuning je...putih selalunya I tolak tepi je.

....dan sudah semestinya minum coffee.yang ini dalam gambar...

cuma I nak peringatkan make sure ada logo halal tau korang, macam dalam gambar tu

spoil, heater lak rosak.....kurang asam.terus hilang mood nak sarapan..........

ok la korang nak settlekan masalah besar nie la pulak..terjah kedai sekali lagi cari penyelamat ku...huuuuu

taken from google image

ini yang terpilih..alhamdulillah.





Thank you

Happy reading

Assalamualaikum


No comments :

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Designed By Blogger Templates