02 December 2014

Pisang Goreng Cheese

Assalamualaikum

Apa khabar semua....bercuti ke? maklumlah cuti sekolah nie kan....

Selamat bercuti ye semua.

Tadaa....pernah try tak?



tak jelas ye...nah tengok nie pulak, clear beb...


Inilah yg dinamakan Pisang Goreng Cheese.
Sekali try confirm nak lagi.huhuhu
Makan panas-panas lagi umphh....

Ramai peniaga yang menjadikan Pisang Goreng Cheese nie menu istimewa mereka.Sebenarnya ini bukanlah baru sangat pun kerana ada sesetengah peniaga yang mengatakan bahawa di negara jiran seperti Acheh, Indonesia ada jualan Pisang Goreng Cheese, tapi mungkin namanya lain sedikit...takpe lah apapun menu nie merupakan satu fenomena ketika ini.

Jangan lupa try tau, kalu nak buat sendiripun boleh, bak sini satu bekas ye....

I pernah try dari beberapa peniaga, tapi yang paling best setakat nie yang ini...


ini alamat premis nyer, siapa yg minat bolehlah bertandang ke sini.


Shahza Beriani

no 16 jalan kristal k7/k, 

seksyen 7, shah alam

kedai nie buka isnin-sabtu

tel 012-241 5711


Ada banyak lagi menu yang lain, antaranya seperti gambar kat bawah nie?

Laicikang

Nasi Lemak Jakarta +/- telur dadar

Nasi Beriani Kambing
Nasi Beriani nie mmg best.Nasi nya yang lembut dan daging kambingnya dimasak dengan sempurna, tak liat gitu.

ala tau dah, nak senarai menukan, i sempat snap sekeping je ye coz dah lapar sangat. yummy....


menu

view kedai, makan sambil layan TV

Jom jamu selera,Sampai Ketemu lagi di entry akan datang.
Assalamualaikum






2 comments :

  1. tudiaaaa kena pi shah alam tu kalo nak try..
    jauh benar haaa CT kat penang ehehe

    ReplyDelete
  2. dah jadi trending , tapi kita belum rasa lagi

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

Designed By Blogger Templates